Pro Pure Cleaning oferă servicii de curățare și spălare geamuri la înălțime, pereți vitrați, oglinzi, panouri solare, veluxuri, rulouri, panouri publicitare, panouri sandwich


Contact: 0734.70.20.30

Curățare și spălare geamuri la înălțime, pereți vitrați, oglinzi, veluxuri

Curățare și spălare panouri solare, sisteme fotovoltaice

Curățare și spălare panouri publicitare, casete luminoase

Curățare și spălare panouri sandwich, panouri alucobond, rulouri, jaluzele

Pierzi bani dacă amâni spălarea panourilor solare

  Dacă nu sunt curățate în mod corespunzător, panourile solare pot să fie cu 15-25% mai puțin eficiente, ceea ce înseamnă că vor genera cu 15-25% mai puțină electricitate. Pentru a compensa, vei folosi electricitatea produsă de rețeaua națională, ceea ce înseamnă o creștere automată la factura de curent. 

  Primim frecvent întrebarea: "Este adevărat că doar panourile curate oferă maximul de energie?" Studiile confirmă acest lucru, iar soluția este simplă: panoul solar trebuie curățat profesional și apoi protejat!

  Panourile (sistemele) fotovoltaice curate îți maximizează profiturile!

Pentru un randament maxim a sistemului fotovoltaic recomandarea producătorului: trebuie curățat profesional cel puțin o dată la 6 luni. Alege unul dintre pachete sezonier sau trimestrial pentru a beneficia de reduceri substanțiale.

Sistemul HydroPower este un sistem de filtrare cu răşină se obţine o apă de o puritate 100%

  Cu lance telescopică din material compozit fibră de carbon şi perii foarte uşoare, se curăţă cu apă pură (demineralizată) geamurile şi faţadele de până la 15 metri înălţime înlocuind alpinismul utilitar sau nacela cu un cost redus semnificativ pentru client.

  De zece ori mai rapid decat metodele convenţionale, apa este demineralizată fiind rulată printr-un filtru de răşină, astfel în filtru de răşină rămân mineralele (săruri de calciu si magneziu). Datorită caracteristicilor sale fizice apa pură are o capacitate de purificare mai mare, astfel înmoaie particulele de murdărie de pe suprafeţe, ce sunt după aceea curăţate. Chiar şi murdăriile grele, cum ar fi excrementele de păsări sunt eliminate. Apa pură are o capacitate de înmuiere foarte bună, se usucă fără să lase urme sau pete. Un tratament suplimentar cu raclete sau diverse ustensile cunoscute pentru curăţarea geamurilor nu mai este necesar.

Oferta de preţ se poate obține rapid și gratuit pe Whatsapp, după ce trimiteţi poze cu locaţia, suprafaţa sau orice altceva trebuie curățat  ! 

Preţurile pot fluctua în funcţie de suprafaţă, dificultate, structură, tipul de sticlă sau gradul de murdărie și numărul de intervenţii pe an !

Puteţi beneficia de REDUCERI SI SERVICII GRATUITE odată cu achiziționarea unor pachete cu prestație periodică !

În scopul obținerii unei oferte personalizate de preț pentru spațiul dumneavoastră, un agent se poate deplasa gratuit și poate face o evaluare a frecvenței necesare pentru fiecare tip de serviciu în parte.

Prestăm servicii în: Județul Timiș, Timișoara, Șag, Chișoda, Giroc, Urseni, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Ghiroda, Giarmata Vii, Dumbrăvița, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Utvin etc.

Informații de contact:

Program de lucru:

Lun. - Sâm.: 

08:00–18:00 

Dum.: Închis

Rețele de socializare: